Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Sitma SRL, prin intermediul magazinului virtual www.sitma.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Cerere oferta.

Vanzator – societatea comerciala Sitma SRL, avand sediul social in Bucuresti.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Disponibilitatea si pretul produselor

Produsele prezentate pe site-ul www.sitma.ro sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate pe site-ul  www.sitma.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Modalitatea de plata

Va oferim patru modalitati de plata:
1. plata la livrare – Sistem ramburs;
2. transfer bancar – Procesarea comenzii va dura mai mult;

Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Dreptul de autor (copyright)

Elemente din continutul sitului – elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea Sitma SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Sitma SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Forta majora

Forta majora exonereaza partile de raspunderea pentru neindeplinirea totala sau partiala a obligatiilor ce le revin. Prin forta majora se intelege orice eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si inevitabil, aparut dupa intrarea in vigoare a prezentului contract si care impiedica partile sa-si execute, integral sau partial, obligatiile contractuale.

Meniu